verkoopcommunicatie

Een sterke identiteit leidt tot een voorspoedig verkoopproces, dat is de volle overtuiging van #goedwerk. Natuurlijk spelen zaken als architectuur, koopprijs en keuzemogelijkheden een rol in het keuzemoment van de doelgroep, maar eerst en vooral gaat het om de beleving. Want zeg nu zelf: een woning of een pand kan nog zo mooi of betaalbaar zijn, als het u niet een goed gevoel geeft, wilt u er toch ook niet in gaan zitten?

In alle communicatiemiddelen die #goedwerk ontwikkelt, vormt de identiteit van het project altijd de basis. In de verkoopbrochure die de makelaar aan belangstellenden wil meegeven, de website, het bouwbord, nieuwsbrieven en mailings, maar ook in bijvoorbeeld een verkoopmanifestatie of informatiebijeenkomst. En zeker ook in de doordachte inzet van social media. We zetten namelijk alle kanalen open en social media zijn onmisbaar als aanjagers van een verkooptraject. We stippelen daarom niet alleen een social-mediatraject voor u uit, maar voeren het ook met plezier uit.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.