strategie

Vastgoedcommunicatie begint bij #goedwerk altijd met het uitdenken van een gedegen strategie, of het nu gaat over woongebieden, winkel- of gezondheidscentra of bedrijventerreinen. Steeds opnieuw. Want hoewel we beschikken over een schat aan ervaring, benaderen we geen enkel project routinematig. Onze oplossingen komen tot stand vanuit een sterke en pragmatische analyse. Dat resulteert in een praktisch uitvoerbaar strategisch communicatieplan. Maatwerk, waarbij oorspronkelijkheid en uniciteit tot uiting komen.

Een goede strategie en creatieve positionering scoren het meeste effect als ze al in een vroeg stadium worden bepaald, leert de ervaring. Niet voor niets vragen opdrachtgevers ons vaak al in het prijsvraagtraject om mee te denken. Met onze richtinggevende invulling aan het creatieve concept bieden wij een toegevoegde waarde aan de aanbesteding, waarmee de inzending zich al direct onderscheidt van die van de concurrentie.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.