Anno 30 - Eindhoven

Op 30 maart is de verkoopcampagne voor ANNO30 gestart. Goed Werk Communicatie ontwikkelde voor BL Huisvesting het concept voor de campagne rondom het nieuwbouwproject. 

Het is een project met stadsvilla’s met het karakter van de jaren 30, in de wijk Berckelbosch te Eindhoven. Er worden diverse kanalen en middelen ingezet. Zowel on- als offline als outdoor. Zo wordt er online geadverteerd op Funda, staat er een paginagrote advertentie in de Nieuwbouwbijlage van Groot Eindhoven die regionaal verspreid wordt op 320.000 adressen en hangen er posters in de Abri’s. Een uitgekiende Facebookcampagne waarin een introductiefilm is opgenomen, ondersteunt de campagne online. Alle middelen verwijzen naar een uitgebreide website ANNO30.nl. Reeds na één dag stroomden de reacties met de vraag naar meer informatie binnen.

bedrijventerreinen woongebieden
  • Geen categorieen gevonden
  • WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

    Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.