Exclusief wonen in La Dolce Villa - Boekel

Markante architectuur, een prachtige bosrijkewoonomgeving en optimale keuzevrijheid. Het project La Dolce Villa in Boekelbiedt alle ingrediënten om een krachtig merk te bouwen. Iets wat Goed WerkCommunicatie in een bijzonder stijlvolle vorm heeft gegoten. Met resultaat! Altijdens de start van de verkoop is meer dan de helft van de beschikbarewoningen in optie genomen.

De merkbeleving en identiteit van dit project is in wezen al besloten in de naam: La Dolce Villa. Daarmee bewijst Goed Werk dat een sterk lifestyle concept, ondersteund door een stijlvolle, chique beeldtaal tot de verbeelding spreekt. Een merk met werkelijke inhoud dat potentiele kopers aanspreekt op basis van luxe, een rijk gevoel en een zekere exclusiviteit. Al tijdens de start van de verkoop is meer dan de helft van de beschikbare woningen in optie genomen. La Dolce VillaIII is inmiddels het derde vastgoedproject dat BL Huisvesting aan het buitengebied van Gemert realiseert. Eerder is daar onder andere het villaparkLa Dolce Villa I succesvol in de markt gezet. Goed Werk ontwikkelde ook voor LaDolce Villa III de communicatieve verkoopstrategie. Dit project bestaat uit hafvrijstaande en vrijstaande villa’s die toekomstige bewoners tot in het kleinste detail zelf kunnen samenstellen. Op basis van het zelfde ontwikkelingsconcept is La Dolce Villa ook vertaald naar een nieuwe woon- enleefomgeving in Boekel. Onder dezelfde naam, maar toch met een net andere visuele invulling die daar de lifestyle typeert.

bedrijventerreinen woongebieden
  • Geen categorieen gevonden
  • WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

    Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.