De Maurikse Gaarden - Maurik

Woningcorporatie SWB uit Lienden realiseert in Maurik een nieuwe woonwijk. Verdeeld over een aantal fases worden aan de zuidkant van het dorp, tegen het buitengebied, 105 woningen en appartementen gebouwd.

Met de bouw van de Maurikse Gaarden wordt dit dorp in de Betuwe een heerlijke en groene woon- en leefomgeving rijker. In de Maurikse Gaarden geniet iedereen tussen het weidse buitengebied en het dorpse binnengebied. Starterswoningen, eengezinswoningen, seniorenwoningen en appartementen zorgen voor een divers karakter van een nieuw stukje Maurik dat opbloeit. Die veelzijdigheid is het uitgangspunt van de positionering en de daaruit voortvloeiende campagne die Goed Werk voor de Maurikse Gaarden heeft ontwikkeld. Aansluitend bij de schaal en het karakter van Maurik spelen 'echte mensen', herkenbaar voor de lokale gemeenschap de hoofdrol in dit lifestyleconcept.

bedrijventerreinen woongebieden
  • Geen categorieen gevonden
  • WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

    Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.