Droom - Wonen in Gemert

Iedereen geeft een andere invulling aan de woning van zijn of haar dromen. Precies dat heft Goed Werk als uitgangspunt genomen voor de positionering van 'Droom'.

Woondromen en woonwensen van heel verschillende mensen in heel verschillende levensfasen vertalen de woonbeleving die de woningen in het project Droom inhoud geven. Deze bewuste strategische keuze om heel verschillende woonbelevingen conceptuele invalshoek te nemen, is voor een belangrijk deel ingegeven door het feit dat het gevarieerde woningaanbod van Droom zich op verschillende locaties in Gemert bevindt. Hierdoor is bijvoorbeeld architectuur, een specifieke doelgroep typering of de directe omgeving minder geschikt als conceptdrager. Voor de uitwerking van het lifestyle concept is een heel typerende, eigen beeldtaal in vorm, tekst, fotografie en lay-out gekozen, waardoor - ondanks dat het project in de opzet weinig samenhang kent - toch een heel herkenbare, onderscheidende en eigen positionering tot stand is gekomen.

bedrijventerreinen woongebieden
  • Geen categorieen gevonden
  • WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

    Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.