Villapark de Smaragd - Waalre

De Smaragd in Waalre is een villawijk waar kopersvan een kavel een villa kunnen realiseren, grenzend aan natuurreservaat Dommeldal.

Het buitengebied en de natuurlijke rust en ruimte, incombinatie met het wooncomfort en de luxe die een villawijk biedt, zijnbepalend voor de positionering van Villapark De Smaragd. Hier lopen de tuinenals het ware over in natuurreservaat Dommeldal, ook wel als groene parelbestempeld.

Het concept voor dit bijzondere project is gebaseerdop de woonkwaliteit, zowel in het villapark zelf als het buitengebieddaaromheen. Onder andere de website (www.villaparkdesmaragd.nl) straalt dan ookin alles ruimte, groen, luxe en privacy uit. De sfeer en beleving van hettoekomstige villapark wordt in alle facetten belicht en ondersteund doorsfeerrijke fotografie die bepalend is voor de look and feel.

bedrijventerreinen woongebieden
  • Geen categorieen gevonden
  • WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

    Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.