communicatie

#goedwerk adviseert u en neemt u graag zoveel mogelijk werk uit handen. In overleg met u pakken wij het gehele marketing- en communicatietraject op, of delen daarvan. Van de positionering en de ontwikkeling van een merkidentiteit tot de productie van multimediale campagnes, sales-materialen en de opzet en het onderhoud van Facebookpagina’s. We adviseren u over de mogelijkheden, de in te zetten media, de communicatiemomenten en we maken daarbij op doordachte wijze gebruik van de combinatie van ‘old school’ (offline) communicatie en ‘nieuwe’ social media.

In opdracht van projectontwikkelaars, bouwbedrijven, beleggers, gemeentes, woningcorporaties en makelaars gaven we al tal van communicatietrajecten vorm. Van websites, mailings en brochures, projectborden en moodfilms tot de organisatie van evenementen bij de start van verhuur of verkoop, het slaan van de eerste paal, de oplevering en de ingebruikname. En nog meer. Steeds met als doel een vastgoedproject neer te zetten als een sterk merk dat kopers of huurders aanspreekt, raakt, verleidt en beweegt.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.