aanbestedingen

Diverse projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwbedrijven ondersteunen wij bij projecten in een zeer vroeg stadium. Namelijk ten tijde van de prijsvraag. In het team van ontwikkelaar, architect en ingenieur, denkt de adviseur van #goedwerk mee over het projectconcept. Vaak geven we zelfs een blik op de positionering van het project, het  creatief concept en het verkooptraject. Ook al wordt er niet direct om gevraagd, het blijkt vaak een succesvolle toegevoegde waarde voor de aanbesteding. Het onderscheidt de aanbieding ten opzichte van de concurrentie en het geeft een stuk vertrouwen bij de opdrachtgever. Het laat zien dat er ook over het ver markten is nagedacht.

#goedwerk verwerkt tevens de input vanuit de diverse teamleden en schrijft of redigeert de teksten voor het bidboek dat ook op een bijzondere wijze, aansluitend aan het creatief concept wordt vormgegeven.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Wilt u meer informatie over vastgoedwerk, de projecten waaraan wij gewerkt hebben, de diensten, bel 040 296 19 09 of stuur ons onderstaand formulier. Wij nemen dan direct contact met u op.